Şehit Güner Altınok İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim - öğretim kurumu olmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okullar Sporla Daha Güzel Projesi Kapsamında Tekwando ve Jimnastik kursları açılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus ve E-Twinnig

WEB - https://sehitguneraltinokilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AHİ MESUT MAH. 2174 SK. ŞEHIT GÜNER ALTINOK İLKOKULU BLOK NO 1 ETİMESGUT / ANKARA

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 18 KM İLÇE MERKEZİNE 6 KM